c-pen.nl

Over Ons

C-Pen.nl is uw C-Pen leverancier in de Benelux. Via onze winkel C-Pen.nl leveren wij deze digitale leespennen aan zowel de zakelijke als de particuliere markt.

De onderneming is gefocust op nieuwe communicatietechnieken waarbij data verwerking snel, simpel en efficient gebeurt; om tijd te besparen en informatieverwerving te bevorderen. Doordat wij een kleine en efficiënte bedrijfsvoering hebben, lage overhead kosten, en leveren via
PostNL, kan de prijs zeer laag gehouden worden. Die lage prijs gaat niet ten koste van uw service en garantie. C-Pen.nl levert uitsluitend A-merk producten en staat voor kwaliteit, service, snelheid en betrouwbaarheid. Bestellingen worden snel geleverd en kunt u bovendien ook afhalen in Diemen (graag na afspraak). Daarnaast hanteert C-Pen.nl een 8-dagen-niet-goed-geld-terug garantie, mits product en verpakking onbeschadigd retour worden ontvangen.

Wij vertrouwen erop dat het aanbod aan uw wensen en behoeften tegemoet komt. Heeft u vragen over onze producten of bent u opzoek naar specifieke producten, van papier naar computer, neem dan gerust contact met ons op.

Suggesties, vragen, opmerkingen of feedback neem contact met ons op via de pagina contact.

 

C-Pen.nl is een onderdeel van C-DEVICE

Scroll naar boven